Tuomas grönman perhe

Vihreämmäksi vuonna 2010 – Kuluttaja – Turun Sanomat

Tuomas Oskar Grönman (s. 22. maaliskuuta 1974 Viitasaari) on suomalainen urheilupsykologi ja entinen jääkiekkopuolustaja. Hän oli mukana voittamassa …

Hyvin on lähtenyt käyntiin Tuomas Grönmanin auto tänäkin aamuna, vaikka se piti kylmiltään käynnistää. Matkaan on startattu Liedon Littoisista puoli yhdeksän jälkeen, ja vähän ennen yhdeksää ollaan jo Oona -tyttären päiväkodin luona Turun linnan kupeessa.

Tuomas Grönman – Wikipedia

4.5.2018 — Urheilupsykologi, entinen NHL-kiekkoilija Tuomas Grönman haluaa … Perheeseen oli syntynyt lapsi, mikä vei ajatuksia pois jääkiekosta.

Entinen huippujääkiekkoilija Tuomas Grönman on henkisen …

Entinen huippujääkiekkoilija Tuomas Grönman on henkisen pelin asiantuntija: “Valmentajan pitää tehdä valintoja, jotka rakentavat ja tukevat joukkuehenkeä” – Seura.fi

16.11.2010 — Perhe on tuonut myös armeliaisuutta itseä kohtaan. -Olen päässyt omasta navasta kauemmas ja ajattelen, että kun lapsilla on hyvin, on itselläkin …

Urheilupsykologi, entinen NHL-kiekkoilija Tuomas Grönman haluaa nostaa psyykkisen valmennuksen asemaa suomalaisessa huippu-urheilussa. ”Psyykkiset taidot eivät ole synnynnäisiä ominaisuuksia, vaan niitä voi opetella.”

Tuomas Grönman – jääkiekkoilijasta psykologiksi | Akuutti | yle.fi

25.12.2020 — Entinen kiekkoilija ja nykyinen urheilupsykologi Tuomas Grönman toimii TV5:n ja Dplayn Leijonatiimin lähetyksissä asiantuntijana.

Nousussa oleva ammattiura saattaa joskus katketa varsin yllättäen sairastumisen tai työssä saadun vamman vuoksi. Näin kävi myös NHL:ssä jääkiekkoa pelanneelle Tuomas Grönmanille, joka oli muun muassa voittamassa Suomelle olympiapronssia Naganossa vuonna 1998.Se, jolle ammatti on samalla ollut kokonaisvaltainen elämäntapa, jää uran päätyttyä todella tyhjän päälle. Tuomas Grönman kokosi itsensä 29-vuotiaana loppuneen uransa jälkeen ja hakeutui kouluttautumaan uuteen ammattiin. Jo peliuran aikana hän oli kiinnostunut siitä, mikä osuus psyykellä on urheilusuorituksiin.

Tuomas Grönman puhuu kiekkostudiossa kokemuksen ja …

Pääkoppa erottaa hyvän ja huippuhyvän urheilijan toisistaan – Tuomas Grönman puhuu kiekkostudiossa kokemuksen ja kirjaviisauden äänellä | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

30.7.2021 — Tuomas Grönmanin mukaan mielenterveydestä puhuminen on … että uinti ei ole hänelle kaikki kaikessa, sillä hänellä on perhe.

Entinen kiekkoilija ja nykyinen urheilupsykologi Tuomas Grönman toimii TV5:n ja Dplayn Leijonatiimin lähetyksissä asiantuntijana.

Simone Biles keskeytti – Tuomas Grönman huolissaan …

21.10.2018 — Psykologian maisteri Tuomas Grönman työskentelee nuorten kiekkolupausten kanssa Turun Palloseuran akatemiassa.

Urheilupsykologiksi siirtynyt ex-NHL-pelaaja kertoo, millä …

Tuomas Grönman ihmettelee huippulupausten kohtelua NHL-seuroissa – pitää Puljujärveä esimerkkinä: ”En tiedä, onko häntä autettu”

19.10.2020 — Huippu-urheilu elää koronaepidemian kiihtyessä kriittistä vaihetta, saadaanko kaudet pelattua loppuun. Urheilupsykologi Tuomas Grönman sanoo …

Psykologian maisteri Tuomas Grönman työskentelee nuorten kiekkolupausten kanssa Turun Palloseuran akatemiassa.

22.8.2003 — Grönman on saavuttanut urallaan yhden SM-liigamestaruuden, kaksi hopeaa ja yhden pronssin. Hän oli mukana Suomen maajoukkueessa Naganon …

Keywords: tuomas grönman perhe