Tavastkenkä facebook

Tavastkenkä | Facebook

Tavastkenkä

Tavastkenkä on noin 300 asukkaan maa- ja metsätalousvaltainen kylä Pyhännän kunnassa Pohjois-Pohjanmaalla, noin 12 kilometrin päässä kunnan keskustasta….

Tavastkenkä | Facebook

Tavastkenkä on noin 300 asukkaan maa- ja metsätalousvaltainen kylä Pyhännän kunnassa Pohjois-Pohjanmaalla, noin 12 kilometrin päässä kunnan keskustasta….

HUOM! TAPAHTUMA PERUTTU! 30. Tavastkenkä-hölkkä

Tavastkenkä-hölkkä on Facebookissa. Ota yhteys sivuun HUOM! TAPAHTUMA PERUTTU! 30. Tavastkenkä-hölkkä liittymällä Facebookiin tänään.

Tavastkengäntie 28, Tavastkenkä, Pyhäntä – Etuovi.com

Myydään Omakotitalo, 5 huonetta – Pyhäntä, Tavastkenkä, Tavastkengäntie 28 – Etuovi.com 70037497

Kahden tilan muodostama vajaan hehtaarin tontti, jolla myös Tavastkengän vanha kauppa. Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää!

Tutustu myytävään kohteeseen: Omakotitalo, 3mh + tupak. + takkah. + khh + ph + s, 2 wc, 132 m², 229 000 € – Pyhäntä, Tavastkenkä, Tavastkengäntie 28. Löydä uusi kotisi jo tänään!

Ota yhteyttä – Tavastkenkä

Ota yhteyttä – Tavastkenkä

Yhteystiedot ja seuran jäsenyys. Tue kylätoimintaa liittymällä Tavastkengän Maa- ja kotitalousseuran jäseneksi. … Tutustu Tavastkengän Facebook-ryhmään

Yhteystiedot ja seuran jäsenyys. Tue kylätoimintaa liittymällä Tavastkengän Maa- ja kotitalousseuran jäseneksi.

Esihistoria – Tavastkenkä – Kylän esittely

Esihistoria – Tavastkenkä

Tiedot Tavastkengän pronssi- ja rautakaudesta ovat varsin niukat. Kylältä on löydetty yksi … Tutustu Tavastkengän Facebook-ryhmään · Tavastkenkä kartalla

Tavastkengältä on löytynyt runsaasti merkkejä kivikautisesta asutuksesta, joka ajoittuu noin vuosille 7600–7000 eaa.

Tavastkenkä – Wikipedia

Tavastkenkä on noin 300 asukkaan maa- ja metsätalousvaltainen kylä Pyhännän kunnassa Pohjois-Pohjanmaalla, noin 12 kilometrin päässä kunnan keskustasta.

Kylä, jonka talot lähtevät käsistä – Tavastkenkä hengittää …

Kylä, jonka talot lähtevät käsistä – Tavastkenkä hengittää pitkään ja syvään | Siikajokilaakso

3.11.2021 — Historiaan, nykyaikaan ja tulevaisuuteen nojaa vireä Tavastkenkä Pyhännällä. Kylän facebook-sivua seuraa paljon suurempi porukka verrattuna …

Historiaan, nykyaikaan ja tulevaisuuteen nojaa vireä Tavastkenkä Pyhännällä. Kylän facebook-sivua seuraa paljon suurempi porukka verrattuna varsinaiseen asukasmäärään.

Keywords: tavastkenkä facebook