Minna kelhä perhe

Minna Kelhä – Wikipedia

Minna Kelhä (s. 1969 Helsinki) on suomalainen virkamies ja nykyinen Opetushallituksen pääjohtaja. Koulutukseltaan Kelhä on filosofian tohtori.

Opetushallituksen pääjohtajaksi Minna Kelhä – OKM – Opetus

Opetushallituksen pääjohtajaksi Minna Kelhä – OKM – Opetus- ja kulttuuriministeriö

27.5.2021 — Kelhän kasvatustieteen alaan kuuluva väitöstutkimus valmistui vuonna 2009. Opetusministerin valtiosihteerinä Kelhä on johtanut hallitusohjelman …

Perheen perustamista ei lykätä tieten tahtoen – Kotimaa

Perheen perustamista ei lykätä tieten tahtoen – Kotimaa – Ilta-Sanomat

23.10.2009 — Kasvatustieteen maisteri Minna Kelhä tutki väitöstyössään äitejä, jotka ovat saaneet esikoisensa joko keskimääräistä nuorempina eli alle …

Harva vasta vanhemmalla iällä esikoisensa saaneista äideistä on lykännyt perheen perustamista tieten tahtoen. Viivettä ovat tuoreen väitöstutkimuksen mukaan aiheuttaneet pitkät opiskeluajat, pätkätyöt ja sopivan kumppanin puute.

Opetushallituksen pääjohtajaksi valittu Minna Kelhä jäi …

Nimitysmuistio: Opetushallituksen pääjohtajaksi valittu Minna Kelhä jäi johtamiskokemuksessa jälkeen kahta muuta kärkihakijaa – Politiikka | HS.fi

27.5.2021 — Nimitysmuistio: Opetushallituksen pääjohtajaksi valittu Minna Kelhä jäi johtamiskokemuksessa jälkeen kahta muuta kärkihakijaa.

Nimitysmuistion mukaan Kelhä katsottiin hakijoista ansioituneimmaksi, koska hänellä on ollut keskeinen rooli koulutus­poliittisten uudistusten valmistelussa, vaikka johtamis­kokemusta on vähän.

Minna Kelhä eduskuntaryhmän pääsihteeriksi – KU

29.4.2016 — – Meiltä ei lähdetty yliopistoon, sitä kulttuuria ei ollut perheessä. Olin hyvä koulussa, mutten tiennyt, mitä laudaturin papereilla olisi …

Opetusministerin valtiosihteeri Minna Kelhä nousee … – YLE

Opetusministerin valtiosihteeri Minna Kelhä nousee Opetushallituksen johtoon | Yle Uutiset

27.5.2021 — Kasvatusalalla filosofian tohtoriksi väitellyt Kelhä on … Psykiatri ajoi mereen perhe kyydissään ja sai poliisin aluksi uskomaan sitä …

Kasvatusalalla filosofian tohtoriksi väitellyt Kelhä on työskennellyt muun muassa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kehittämispäällikkönä. Pääjohtajan tehtävää tavoitteli kaikkiaan 17 henkilöä.

Nuoret ja vanhemmat naiset, vääränikäisiä äitejä? – STT Info

Nuoret ja vanhemmat naiset, vääränikäisiä äitejä? | Helsingin yliopisto

23.10.2009 — Kasvatustieteen maisteri Minna Kelhä väittelee Helsingin yliopiston … yhdistettiin materialismiin ja uran asettamiseen perheen edelle.

Kasvatustieteen maisteri Minna Kelhä väittelee Helsingin yliopiston käyttäytymistieteellisessä tiedekunnassa äitiyden oikeasta iästä ja äidiksi tulemisen valinnoista. Hän analysoi keskimääräisen synnytysiän ulkopuolella, alle 20-vuotiaana ja noin 40-vuotiaana, ensimmäistä kertaa äidiksi tulleiden valintoja ja äitiydestä aiheutuneita ristiriitoja.

Vasemmisto kaappasi Opetushallituksen pääjohtajuuden …

27.5.2021 — Minna Kelhä aloittaa kesäkuun alussa Opetushallituksen uutena … Meiltä ei lähdetty yliopistoon, sitä kulttuuria ei ollut perheessä.

Vääränikäisiä äitejä? : Ikä ja äitiyden yhteiskunnalliset ehdot

kirjoittanut M Kelhä · 2009 · Viittausten määrä 17 — Tekijä: Kelhä, Minna … lähtökohtina ovat kriittinen suomalainen perhetutkimus, … vakinaiseen palkkatyösuhteeseen ja ydinperheeseen.

Keywords: minna kelhä perhe