Jari petäjä perhe

Jari Petäjä – Ihmiset | HS.fi

21.3.2013 — Jari Petäjä. Syntynyt 22. 3. 1963 Helsingissä. Hyksin naisten ja lastentautien tulosyksikön johtaja ja johtava ylilääkäri vuodesta 2008.

Syntynyt 22. 3. 1963 Helsingissä. Hyksin naisten ja lastentautien tulosyksikön johtaja ja johtava ylilääkäri vuodesta 2008. Lääketieteen ja kirurgian tohtori, lastentautien erikoislääkäri, kokeellisen hematologian ja lastentautiopin dosentti. Naimisissa hammaslääkärin kanssa.

Jari Petäjä | HUS

Jari Petäjä. toimialajohtaja, lastentautiopin dosentti. Lasten ja nuorten sairaudet. jari.petaja@hus.fi · +358 50 428 6630. Koulutus.

Jari Petäjä | HUS

RML Talo vakavasti sairaiden lasten perheiden tukena jo 20 …

RML Talo vakavasti sairaiden lasten perheiden tukena jo 20 vuotta – Ronald McDonald Lastentalosäätiö

11.3.2022 — Millaisia terveisiä perheemme lähettävät? Mitä Jari Petäjä (toimialajohtaja, HUS, lasten ja nuorten sairaudet) kertoo perheen merkityksestä?

Johtajaylilääkäri Jari Petäjä puoltaa ravintolarajoituksia koko …

Johtajaylilääkäri Jari Petäjä puoltaa ravintolarajoituksia koko maahan – Vaikuttaisi tehokkaimmin rokottamattomiin, joiden keskellä korona nyt jyllää

21.10.2021 — johtajaylilääkäri Jari Petäjän mielestä ravintoloiden aukiolon rajoittaminen on tehokkain keino tavoittaa rokottamattomat kansalaiset. – Jotta …

Mahdollisimman vähän rajoitustoimia, mutta vaikuttavia, linjaa HUSin vs. johtajaylilääkäri Jari Petäjä.

Jan Holmberg on Twitter: “Mikä on Husin lasten ja nuorten …

29.10.2022 — Mikä on Husin lasten ja nuorten sairauksien toimialajohtaja Jari Petäjä Petäjän kanta siihen, ratkaisisiko korkeampi palkka Uuden Lasten …

Lastensairaala ja toimialajohtaja Jari Petäjä – Vauva

Keskustelu – Lastensairaala ja toimialajohtaja Jari Petäjä | Aihe vapaa | Vauva

20.11.2019 — Kohdassa 9:30 tulee ekan kerran ruutuun. Kohdassa 26:08, katsokaa miten lopettaa haastattelun. Ihan vain kyselen, mitä fiiliksiä herättää?

Jari Petäjä nousemassa Hyksin tulosalueen pomoksi

Jari Petäjä nousemassa Hyksin tulosalueen pomoksi | Mediuutiset

18.4.2008 — Jorvin sairaalan lastentautienosaston ylilääkäri Jari Petäjää ehdotetaan Hyksin … Husin hallitus päättää Petäjän nimityksestä maanantaina.

Husin hallitus päättää naisten- ja lastentautien tulosyksikön johtajasta maanantaina.

Asiantuntija kertoo Ylellä koronan riskitilanteesta – Ilta-Sanomat

Asiantuntija kertoo Ylellä koronan riskitilanteesta: “Emme yksinkertaisesti selviä, jos kaikki tulee rytinällä” – Kotimaa – Ilta-Sanomat

22.11.2021 — Ravintoloiden koronarajoituksia ei Jari Petäjän mielestä tarvittaisi, jos koronapassia kysyttäisiin kaikilta heti ovella.

Ravintoloiden koronarajoituksia ei Jari Petäjän mielestä tarvittaisi, jos koronapassia kysyttäisiin kaikilta heti ovella.

Hus Uusi Lastensairaala sydänleikkaukset – Perhe – Ilta-Sanomat

27.10.2022 — Virtasen ja hänen miehensä Juha Hakasen Joel-poika syntyi Jyväskylässä … Lasten ja nuorten sairauksien toimialajohtaja Jari Petäjän mukaan …

Joel-vauva syntyi reikä sydämessään ja päätyi leikkausjonoon. Se leikkaus peruttiin jopa seitsemän kertaa. Joelin äiti Miia Virtanen ja Hus-johtaja kertovat nyt Uuden lastensairaalan hälyttävästä tilanteesta.

Keywords: jari petäjä perhe