Facebook vikailmoitus

Ilmoita ongelmasta | Ohje- ja tukikeskus – Facebook

Ilmoita ongelmasta | Ohje- ja tukikeskus: Facebook

Jos et näe kuvia Facebookissa tai jos näet niiden tilalla mustia ruutuja, tyhjiä ruutuja tai rikkonaisia kuvia, voit ilmoittaa meille ongelmasta.

Näin ilmoitat, jos jokin ei toimi Facebookissa | Ohje

Näin ilmoitat, jos jokin ei toimi Facebookissa | Ohje- ja tukikeskus: Facebook

Näiden ohjeiden avulla voit ilmoittaa Facebookille, että jokin asia ei toimi oikein, esimerkiksi toimimaton ominaisuus tai maksuongelma.

Jos jokin Facebookin ominaisuuksista ei toimi tai jos epäilet virhettä, voit ilmoittaa asiasta meille.

Facebook ei toimi? Tämänhetkiset ongelmat ja katkokset

Facebook ei toimi? Tämänhetkiset ongelmat ja katkokset | Downdetector

Yrityksen Facebook ilmoitetut katkokset viimeisen 24 tunnin ajalta. Tämä kaavio näyttää viimeisen 24 tunnin aikana lähetetyt ongelmailmoitukset keskivertopäivän …

Reaaliaikaiset ongelmat yrityksellä Facebook. Onko sinulla ongelmia? Eikö palvelu toimi? Tästä näet, mitä tapahtuu.

Facebookissa laajoja ongelmia – etusivu sekaisin kuin …

Iltalehti

24.8.2022 — Downdetector-alustalle sateli tuhansia vikailmoituksia aamun aikana. Ongelma saatiin korjattua muutaman tunnin kuluttua.

Sähkökatkot ja häiriöt – Savon Voima

… voit seurata verkkosivujemme lisäksi myös facebook-sivullamme. … on sähköt poikki ja vika ei näy kartalla, tee karttapalvelun avulla vikailmoitus.

Sähkö on tärkeä osa jokapäiväistä elämäämme. Usein jo lyhytkin keskeytys sähkönjakelussa tuntuu epämiellyttävältä. Sähkön toimitusvarmuus eli sähkökatkojen määrät ja pituudet on määritelty alan suosituksissa. Pyrimme takaamaan mahdollisimman häiriöttömän sähköntoimituksen, mutta aina se ei ole mahdollista.

Kotikulman Kiinteistöpalvelut huolto — Riihimäen Kotikulma Oy

Vikailmoitukset ja asiakaspalvelu 019 569 5690 · kotikulma@riihimaki.fi. Vältäthän käyttämästä Facebook sovellusta vikailmoituksen jättämiseen.

Sisältö:

Vikailmoitus rakennustekniikka

Vikailmoitus rakennustekniikka. Nimi(*) Please let us know your name. Sähköposti(*) Ole ystävällinen ja ilmoita sähköpostisi. Huone / sijanti(*)

Vikailmoitus – Esse Elektro-Kraft

Vikailmoitus | Esse Elektro-Kraft

Vikailmoitus. Puhelimitse: Puh. 020 766 1900Työajan ulkopuolella: 020 766 1910. Lähetä viesti: Henkilötiedot. Nimi*. Puhelinnumero*. Sähköpostiosoite. Vika.

Vikailmoitus

Sähköverkon vikailmoitus – Lappeenrannan Energia

Sähköverkon vikailmoitus | Lappeenrannan Energia

Kiireettömistä sähköverkon vioista voit tehdä vikailmoituksen sähköisenä. Kiireellisissä tapauksissa soita vikailmoitusnumeroomme020 690 401 (mpm/pvm).

Vikailmoitus – Jämsänmäki

Vikailmoitus. Kiinteistökohtaisella vikailmoituslomakkeella voit jättää vikailmoituksen asunnostasi, joka kuuluu Kiinteistö Oy Jämsänmäen korjaus- ja …

Tee vikailmoitus tällä lomakkeella asunnostasi, joka kuuluu Kiinteistö Oy Jämsänmäen korjaus- ja huoltovastuuseen. Myös Kiinteistöä koskevat palautteet.

Keywords: facebook vikailmoitus