Cmore sport hinta

Kanavapaketin ostaminen operaattorilta – C More

Kanavapaketin ostaminen operaattorilta | Asiakaspalvelu | C More

C More. 12,95 €/kk … Voit perua tilauksen netissä milloin vain. Ei maksutonta kokeilujaksoa. Kampanjahinta (norm. 44,95 €/kk). C More Sport. 29,95 €/kk …

Suoratoistopalvelun lisäksi C More -paketit ovat saatavilla antenni-, kaapeli-, IPTV- ja satelliittiverkkoihin. Jos haluat tilata suoraan TV:ssä näkyvän kanavapaketin, ota yhteys operaattoriisi.

Tilaa | C More

Urheiluhuumaa C More Sport -urheilukanavilla Telia TV:ssä – jääkiekko, jalkapallo ja … Etuhinta. Alk. 0,00 €/KK. 2 kk ajan, jonka jälkeen 69,90 €/kk.

Kaikki C Moren uutuuselokuvat ja sarjat netissä. Katso mielin määrin, missä ja milloin haluat. Aloita ilmainen kokeilu – ei sitoutumista.

C More Sport | Telia

C More Sport · 6 kk määräaika. 0,00 €/kk/1 kk. Jatkossa 29,95 €/kk. Yhteensä 149,75 € · Ei määräaikaa. 29,95 €/kk …

Urheiluhuumaa C More Sport -urheilukanavilla Telia TV:ssä – jääkiekko, jalkapallo ja paljon muuta. Tutustu C More -kanavapaketteihin ja tilaa!

C More Sport – DNA

C More Sport | DNA

Kokonaishinta 299,50 €. Tämä sisältö on tilattavissa vain digiboksille tai kaapeli TV-kortille. Tilaa …

Sisältää C More -suoratoistopalvelun. Mestarien liiga, La Liga, MM-jääkiekko, CHL, golf sekä ravit.

C More Sport – Elisa Viihde

Elisa Viihde

C More Sport + Elisa Viihde Sport (Norm. hinta 29,95 e/kk + 9,90 e/kk = 39,85 e/kk) hintaetu 9,90 e/kk. C More Sport -paketin urheilutarjonta avaa …

Elisa Viihteessä tallenteet, viihde ja monipuolinen urheilutarjonta ovat fiksusti yhdessä. Katso silloin kun sinulle sopii.

C More Sport 24,90 – Allente

Elisa Viihde

C More Total on viihteen ja urheilun ystävän unelmapaketti: mielenkiintoisimmat elokuvat ja sarjat, laadukkaat lastenohjelmat ja seuratuimmat urheilulähetykset …

Elisa Viihteessä tallenteet, viihde ja monipuolinen urheilutarjonta ovat fiksusti yhdessä. Katso silloin kun sinulle sopii.

C More Sport – Antero

C More Sport – Allente

Näe rallin MM-sarjan lähetykset suorana ja suomeksi selostettuna C More Sport … ETUHINTA. alk.0.00. € / kk. C More Sport -kanavapaketin 6 kk:n …

C More Sport – kanavapaketti – Nivos

Antero – C More Sport

C More Sport 6 kk:n määräaikaistilaus sisältää 1 kk katselumaksu 0 €, sen jälkeen tilaus jatkuu normaalihinnalla: C More Sport 29,95 €/kk . Avausmaksu 0 €. Esim …

Suosituinta viihdettä kaikille, joilla on antenni

C More Sport – Facebook

C More Sport – kanavapaketti

C Moren urheilutarjonta täydentyy elokuussa, kun jalkapallon Mestarien liiga, Eurooppa-liiga ja Espanjan LaLiga saapuvat palveluun yksinoikeudella.

Koko F1-sirkus kauden alusta loppuun. Jalkapallon Mestarien liiga, Espanjan La Liga, lätkän MM-kisat, jääkiekon CHL, yleisurheilun Timanttiliiga, golfin PGA Tour ja kaikki tenniksen ATP 1000 -turnaukset sekä ravit suorina lähetyksinä. Tästä ei penkkiurheilijan kanavapaketti parane, katsottavaa riittää koko vuodeksi. Kommentaattoreina eri lajien parhaat asiantuntijat ja tutut äänet.

Keywords: cmore sport hinta